24/01
“Sex is voor iedereen!”

Met of zonder batterijen, groot, klein, levensecht of abstract: in Merksems meest ondeugende winkeltje vind je sexspeeltjes in alle maten en soorten.

Een uitgebreide collectie sexspeelgoed

Er was dan ook veel belangstelling tijdens de officiële opening van Strings & Things, zaterdagavond.

Uitbaatster Vanessa werd geïnspireerd door het succes van de houseparties die ze samen met haar man Kurt al geruime tijd organiseert.

“Die zijn gestoeld op het principe van de Tupperware-parties. Ik kom bij de mensen thuis en 'demonstreer' allerhande sexspeeltjes. Omdat dat echt heel goed gaat leek het me tijd om een winkel te openen,” legt ze uit.

Vanessa & Kurt

Strings & Things lijkt op het eerste gezicht een gewone kledingwinkel - hoewel van de luchtige soort - maar wanneer je wat verder doorloopt naar achteren vind je naast de collectie sexy kleding een uitgebreid assortiment van sexspeelgoed.

“Het is al lang niet meer zo dat je voor dit speelgoed naar een duistere sexshop moet gaan. Dergelijke accessoires zijn geen taboe meer. Sex is voor iedereen!” aldus Vanessa.

Arjan Plantinga

Je vind Strings & Things aan de Dr. Timmermanslaan 6, op nog geen 25 meter van de Bredabaan. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 11u00 tot 18u00.

www

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren